Back to top

All4Control Blog

Neem je huis mee in de visie van jezelf

Iedereen heeft wel goede voornemens of ambities die ze graag waar willen maken. Misschien wil je afvallen, een nieuwe taal leren of een ander soort cursus volgen. Veel mensen staan er nog niet bij stil dat ze hun smart home kunnen betrekken bij het proces van zelfverbetering. En dat terwijl de functies van een smarthome juist uitermate geschikt voor zijn om jou te ondersteunen in je goede voornemens. 

Goede voornemens werken alleen als je doorzet

De meeste mensen beginnen ergens in december na te denken over goede voornemens. Tenslotte is de komst van het nieuwe jaar een frisse start waarbij men allerlei grote veranderingen wil maken. Die mensen zien ook vaak tegen februari hun standvastigheid verslappen en de goede voornemens langzaam in de vergetelheid raken. Maar met domotica apparatuur in huis wordt het volhouden van jouw goede voornemens niet alleen leuker, het wordt ook makkelijker.

Een huis dat je verantwoordelijk houdt

Jouw huis kan je namelijk verantwoordelijk houden voor je taken die je moet doen om je doel te bereiken. Wil je elke ochtend een uur eerder opstaan om zo de dag productiever te beginnen? Dan gaan jouw slimme lampen vanzelf aan zodat je gewekt wordt. 

Een slimme geluidsinstallatie kan daarnaast direct aanspringen met opzwepende muziek zodat jij bij wijze van spreken al rennend je bed uitkomt voor je workout. En vergeet natuurlijk niet de vele mogelijkheden die een personal assistent kan bieden op het gebied van doelen behalen. Deze assistent kan je dagelijks herinneren aan je taken en met een simpele spraakopdracht hou jij je voortgang bij of zet je je favoriete afspeellijst op. 

E-learning, lichaamsbeweging, productiviteit

Als jouw voornemen dus is om de dag productief te beginnen, vergeet dan niet je smart home in deze beslissing te betrekken. Stel alle domotica in huis bijvoorbeeld dusdanig af dat je bepaalde klussen niet meer zelf hoeft te doen en jij je kunt focussen op het behalen van je doel door hiervoor reminders in te stellen in je digitale assistent. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aan- en uitzetten van de sproeiers in de tuin, het vanzelf starten van de vaatwasser en wasmachine en dat allemaal terwijl jij een reminder krijgt om achter je bureau te duiken en die cursus op te starten.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in