Back to top

OVER ALL4CONTROL

Na 10 jaar als productmanager bij D&M Europe B.V. (Nu Sound United) en als sales en field engineer in de huisautomatiserings branche actief te zijn geweest, besloot Roel van Gestel in 2015 om All4Control op te richten. All4Control was in de basis een agentschap gefocust op product technische ondersteuning richting zijn klanten (installateurs).

Gaandeweg kreeg All4Control vaker de vraag naar een totaaloplossing en wilde dit aan kunnen bieden. All4Control heeft in de loop der tijd dan ook een concept ontwikkeld waarmee nagenoeg bijna alle klantwensen vervult kunnen worden.

All4Control heeft al vele projecten voor zowel installateurs als zijn eigen klanten binnen Europa mogen realiseren en uitvoeren. Zo is All4Control uitgegroeid tot een volwaardig systeemintegrator welke zichzelf blijft doorontwikkelen.

01

Luxe

Thuis komen moet een ervaring zijn die je rust geeft. Met domotica creëer je met een druk op de knop een luxe woonbeleving.

02

Stijlvol

Het optimaal afstemmen om zo het maximale uit je apparaten te halen. Een krachtig geluidsplan en de scherpste beelden die subtiel samenwerken.

03

Comfort

Het belangrijkste bij domotica is het creëren van een optimale woonbeleving op een gebruiksvriendelijke manier.

DE EINDKLANT STAAT CENTRAAL

All4Control hecht veel waarde aan zijn eindklanten. Om de beste kwaliteit te kunnen bieden, starten wij altijd met een uitgebreide intake. Op basis hiervan maken wij een basis ‘Functioneel Ontwerp’ met ruwe kostentraming. Hieruit volgen vervolggesprekken met de klant en hieruit vloeit het definitieve ‘Functioneel Ontwerp’ uit voort. Dit wordt de basis van het project.

Zodra het Functioneel Ontwerp geheel is afgestemd op de wensen van de klant, volgt de ‘engineering’ en een transparante offerte. Zo wordt er stap voor stap overzichtelijk gewerkt naar het eindresultaat. Bij deze werkwijze komt u dus niet voor verrassingen te staan, maar wordt u verrast door het resultaat.

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in