Back to top

All4Control Blog

De olympische spelen in je achtertuin

Van 21 juli tot 8 augustus vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor veel sporten is het meedoen aan deze spelen het hoogtepunt van hun carrière en het levert dan ook veel fantastische televisie op. Om optimaal te kunnen genieten van dit sportfestijn, moet je natuurlijk de beste domotica in huis hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van een speciale outdoor tv?!

Alle sportwedstrijden van de Olympische Spelen wil je natuurlijk onder de beste omstandigheden kijken. Tover bijvoorbeeld je woonkamer om tot thuisbioscoop bij regen óf verplaats het feestje naar buiten. Ook buiten kun je namelijk genieten van het beste beeld en geluid.

Buiten televisie kijken

Door de ontwikkeling van speciale televisietoestellen kun jij ook buiten genieten van de spelen. Deze tv’s zijn zo ontwikkeld dat je ondanks fel zonlicht buiten haarschep beeld hebt. Daarnaast zijn deze toestellen natuurlijk waterdicht waardoor ook vocht ’s nachts geen enkel probleem is. En hangt je tv buiten onder een afdak? Dan kun je zelfs met slecht weer buiten kijken!

Bij deze ervaring mag goed geluid natuurlijk niet ontbreken. Tenslotte werken beeld, geluid en licht samen aan de optimale sfeer voor de ultieme sportervaring. Slimme boxen kunnen niet alleen esthetisch verantwoord worden weggewerkt in de muren, maar zorgen er ook voor dat het sportcommentaar jou niet ontgaat.

Support jouw favorieten

En is het ’s avonds al donker geworden maar is je wedstrijd nog niet afgelopen? Dan gaan jouw slimme lampen vanzelf aan zonder dat je ervoor op hoeft te staan. De echte fan kan deze lampen zelfs op kleur instellen van zijn of haar favoriete team. Rood, wit, blauw of oranje om Nederland te supporten of natuurlijk de kleuren van de vlag van het land waarvoor je bent: met slimme lampen stel je het in vanaf je luie (tuin)stoel!

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in