Back to top

Audio en Video sturing in meerdere ruimtes (Multiroom A/V). Hiervoor maken we gebruik van verschillende merken welke ingezet worden naar de specifieke wensen van de klant.

Afhankelijk van de mogelijkheden kijken we hier naar bedrade of draadloze oplossingen. All4Control heeft contact met diverse lichtarchitecten en leveranciers, waardoor er het meest maximale uit comfort en besturing gehaald kan worden.

Veiligheid is tegenwoordig een hot item maar een goede beveiliging kan ook het comfort veraangenamen. Denk hierbij aan het intelligent maken van de alarm installatie, Intercomfunctionaliteiten, Camera bewaking die niet opvallend hoeft te zijn en de gemakken van toegang op afstand.

Of het nu om verwarmen of koelen gaat All4Control werkt met meerdere installateurs op dit gebied hierdoor is er flexibiliteit in de keuze van de technieken en is een goede totaalintegratie gegarandeerd.

De wereld van Internet Of Things ( IOT) word steeds groter en dit betekent dat er ook steeds meer producten aan het internet gekoppeld mogen worden, All4Control kan binnen uw woning de gehele voorziening van een veilig en betrouwbaar netwerk leveren welke ook op de toekomst is voorbereid.

Een term die veel gehoord word en niets meer of minder betekent van hoe bestuur ik mijn woning. All4Control heeft hier 2 systemen voor afhankelijk van de klantwensen, en daarnaast ook de mogelijkheden om spraakbesturing aan te bieden.

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in