Back to top

VOLLEDIGE ONTZORGING

Wij werken met een bepaald concept waarmee we de mogelijkheid hebben zeer flexibel met producten te kunnen wisselen. Dit geeft ook de mogelijkheden in de toekomst eenvoudig te kunnen upgraden waardoor we zeer duurzame oplossingen realiseren.

 

Wij garanderen volledige ontzorging en bieden te allen tijde de mogelijkheid tot overleg met derde partijen en natuurlijk nazorg bij het eerste gebruik van de domoticasystemen. Zo leveren wij een domoticasysteem dat zorgt voor een groter wooncomfort, duurzamer leven en betere beveiliging, dag in dag uit.

01

1. Oriënterend gesprek

Bij All4Control begint het proces altijd met een vrijblijvend, oriënterend gesprek waarbij we ideeën geven van wat er mogelijk is en kan ik in grove lijnen de kosten berekenen.

02

2. Inhoudelijk adviesgesprek

Hierin worden alle wensen besproken en vormen wij een zo goed mogelijk beeld van de leefstijl en gewoontes van de klant. Zo kunnen we zeer gericht te werk gaan om de wensen van de klant op maat vertalen in domotica en systeemintegratieoplossingen binnen een gekaderd budget.

03

3. Het eerste ontwerp

Hierna volgt het eerste functionele ontwerp en overleggen dit met de klant. Vervolgens worden alle producten die nodig zijn met elkaar geselecteerd. Dan volgt het functionele ontwerp voor élke ruimte tot in het kleinste detail.

04

4. Start van het project

Wij stellen ons voor aan alle betrokkenen van de bouw en zorgen ervoor dat het voor iedereen duidelijk is wat er gaat gebeuren. Door goede communicatie voorkomen we vertraging in het gehele bouwproces.

05

5. Updates tijdens het project

Er wordt een planning van de werkzaamheden gemaakt en we geven tijdens het hele proces rapportages van de vorderingen. Tijdens het hele proces blijven we waakzaam dat we de juiste oplossingen implementeren en blijven we hierover in gesprek met de klant.

06

6. Afsluitende fase

Na de afronding van het project volgen er meerdere rondes waarin alle systemen worden gecontroleerd en de ervaringen van de klant worden besproken. Wanneer nodig kunnen er nog bepaalde zaken worden gefinetuned op wens van de klant om zo het gebruiksgemak te optimaliseren.

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in