Back to top

All4Control Blog

Ben jij een natuurliefhebber, dan is dit een huis voor jouw

Haal de natuur in huis! Een smart home voor iedereen

Ben jij een echte natuurliefhebber en heb jij het liefst zo veel mogelijk planten in huis? Dan is een smart home echt iets voor jou! Wist je namelijk dat speciale smart home oplossingen ideaal zijn voor de echte natuurliefhebber die van exotische planten (en misschien ook wel dieren) houdt?

Een smart home is er natuurlijk op gemaakt om het leven voor jou een stuk makkelijker en comfortabeler te maken. Dat geldt ook voor alle planten en dieren die je in huis hebt. Voor de verzorging hiervan, zet je simpelweg je domotica in!

Slimme lampen, blije planten

Met slimme lampen kun jij jouw exotische planten gezond en tevreden houden. Deze slimme lampen weten namelijk precies wanneer ze aan moeten gaan. Natuurlijk zijn dit niet zomaar lampen maar zijn dit speciale groeilampen waaronder jouw planten extra hard groeien. 

En heb je exotische dieren in huis zoals reptielen? Ook zij hebben natuurlijk een lekker warme lamp nodig. Daarom zijn slimme terrariumlampen een echte must have voor de dierenliefhebber. Door zowel de lampen voor je planten als voor je dieren slim in te stellen, worden beide goed verzorgd, zonder dat je hier handmatig de lampen voor aan of uit hoeft te zetten.

Klimaatcontrole

Maar natuurlijk is ook de klimaatcontrole in huis belangrijk om jouw urban jungle gezond te houden. Heb jij speciale planten die het alleen goed doen in een warm en vochtig klimaat? Dan kan een ruimte hier simpelweg op worden aangepast dankzij slimme klimaatcontrole. Hierdoor creëer jij de perfecte omstandigheden in huis om al het groen in je woning tot leven te brengen. Het domotica systeem weet precies hoe laat het aan en uit moet gaan om alle planten en dieren in huis de perfecte leefomstandigheden te geven.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in