Back to top

All4Control Blog

Creëer sfeer in een smart home

Domotica is een steeds belangrijkere factor in woningen en nieuwbouw. Tenslotte is een smart home een comfortabeler, veiliger en duurzamer huis. Maar smart home apparaten kunnen ook een zeer goede sfeermaker zijn in een woning. Wanneer verschillende domotica strategisch geplaatst wordt, kunnen de apparaten samenwerken met een sfeervolle woning als resultaat. 

Domotica inzetten als sfeermaker

Wanneer je aan een smart home denkt, denk je al gauw aan slimme lampen. Verlichting op zichzelf is een zeer goede sfeermaker. Met intelligente verlichting til je dit echter naar een hoger niveau. Door op afstand bedienbare lampen in een woning toe te voegen, kun je elke lamp customizen naar wens. En vraagt de sfeer in huis misschien om een bijzonder kleurtje? Dan wordt een woonkamer binnen een mum van tijd omgetoverd tot sfeervolle lichtshow, gewoon vanaf het comfort van de bank. Door intelligente verlichting in huis te integreren vanaf het begin, bijvoorbeeld in spotjes in de keuken, wc of badkamer, is er altijd de juiste verlichting in huis aanwezig. 

Zo creëren domotica-oplossingen een sfeervol huis

Na verlichting is muziek de grootste sfeermaker in je woning.  Want muziek is emotie, en het is dan ook erg prettig om je favoriete muziek snel en eenvoudig in je huis ten gehore te brengen. Zeker als dit op een mooi geluidsniveau door de woning klinkt, zonder luidsprekers te zien  of last te hebben van kabels. Hiervoor is wel de voorwaarde dat je een constante wifi verbinding hebt. 

 Maar er is natuurlijk  veel meer mogelijk dan alleen slimme verlichting of mooi geluid om sfeer mee te creëren. Domotica werkt als één systeem met elkaar samen en dat geldt ook voor wanneer het als sfeermaker wordt ingezet. In een smart home heb je dus altijd de juiste sfeer voor het juiste moment. Denk bijvoorbeeld aan aangepaste verlichting, muziek, temperatuur en verduistering bij bijvoorbeeld een feestje, diner of filmavond. Het hele domotica systeem werkt hand in hand samen om voor elke situatie de optimale omstandigheden te ontwerpen. 

All4Control denkt mee

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er zijn voor domotica als sfeermaker? Of ben je op zoek naar domotica advies voor het ontwerp van een nieuw, sfeervol en slim huis? Dan biedt All4Control het totaalpakket. All4Control denkt als domotica expert / Systeem Integrator mee in elke fase van het proces bij het ontwerpen van een smart home systeem. All4Control treedt als domotica expert / Systeem Integrator op als adviseur, leverancier en installateur. Hierdoor wordt het mogelijk een smart home te ontwerpen dat exact is afgestemd op de eisen, wensen en behoeftes van de (toekomstige) bewoner. 

Wil je weten wat All4Control voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail met je gegevens naar info@all4control.nl en wij nemen contact met je op!

 

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in