Back to top

All4Control Blog

Less is more: het gebruiksgemak van een smart home systeem

Een smart home systeem dat bestaat uit verschillende smart home apparaten, kan het dagelijks leven op veel gebieden een stuk makkelijker, veiliger, duurzamer en comfortabeler maken. Om dit smart home systeem goed te laten werken, kan alles aan elkaar gekoppeld worden. Hiervoor geldt de regel: less is more. Door al je smart home apparaten via een app op je smartphone te bedienen, regel je een deel van je huishouden en wooncomfort met één druk op de knop.

Wat kun je met domotica?

In eerste instantie bestaan domotica-oplossingen met het doel om het leven makkelijker, veiliger, comfortabeler en duurzamer te maken. Dat betekent dat je op elk van deze vlakken smart home apparaten kunt inzetten die dit doel ondersteunen.

Denk bijvoorbeeld aan een domotica systeem dat de energie van je zonnepanelen bijhoudt en deze distribueert op duurzame wijze over de apparaten in huis. Op dit zijn systeem zijn slimme lampen bijvoorbeeld een goede aanvulling. Deze slimme lampen kun je vervolgens ook weer inzetten bij je beveiligingssysteem: door ze bijvoorbeeld automatisch aan te laten gaan als je van huis bent, waardoor inbrekers sneller afgeschrikt worden. Verschillende smart home apparaten werken op deze manier hand in hand samen binnen het smart home systeem. 

Alles onder één knop/app

Het grote voordeel van een goed werkend domotica systeem is dat je alles onder één knop of app kunt bedienen. Binnen de smart home omgeving worden alle apparaten samengebracht onder één controle/bedieningspaneel waardoor elk onderdeel makkelijk bedienbaar wordt. Hierin voert simpliciteit de boventoon: smart home apparaten of een smart home systeem is geen rocket science voor de gebruiker. Het zijn simpele oplossingen die voor de consument simpel bedienbaar worden nadat het volledige smart home systeem is geïnstalleerd door een Systeem Integrator. 

Regel het met All4Control

Wil je een eigen smart home systeem maken door domotica in huis aan te leggen? Of ben je op zoek naar domotica advies voor je (nieuwe) huis? Dan biedt All4Control het totaalpakket. All4Control denkt als domotica expert / Systeem Integrator  met je mee in elke fase van het proces bij het ontwerpen van een smart home systeem. Daarbij wordt gekeken naar jouw specifieke situatie en wat de mogelijkheden zijn voor bekabelde en draadloze opties en waar besturing en apparaten het beste geplaatst kunnen worden voor een optimaal, afgewerkt en sfeervol resultaat. All4Control treedt als domotica expert / Systeem Integrator op als adviseur, leverancier en installateur. Hierdoor wordt een smart home niet alleen een realiseerbare droom maar word je tevens volledig ontzorgd. 

Ben je benieuwd naar welke domotica-oplossing bij jou past? Mail dan naar info@all4control.nl en wij nemen contact met je op!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in