Back to top

All4Control Blog

De domotica proeftuin; ervaar de smartoplossingen voor jouw luxe woning

Vindt er een grote verbouwing plaats in jouw huis en ben je op zoek naar optimale luxe? Dan is domotica de ideale toevoeging in elk luxe huis dat gebouwd wordt of waar verbouwd wordt. Domotica zorgt daarnaast niet alleen voor meer luxe in huis, maar ook voor meer veiligheid en duurzaamheid.

In jouw huis wil je natuurlijk dat alles zo comfortabel, goed en duurzaam mogelijk geregeld is. Domotica kan daar enorm aan bijdragen. Hiermee regel je taken in huis waarover je niet wil nadenken automatisch en met één druk op de knop.

Stel je eens voor…

Jouw smart home wordt ingericht zoals jij het graag wil. Daarmee wordt jouw huis ‘wakker’ zodra je thuiskomt. Met één druk op de knop gaat het licht aan, begint je favoriete muziek te spelen en gaat de verwarming aan in de winter of de airco in de zomer. Natuurlijk kun je dit systeem dusdanig afstellen dat jouw domoticasysteem precies weet wanneer jij thuiskomt en bijvoorbeeld alle klimaatregelingen al voltooit voordat jij een voet over de drempel zet. De schakelaars in huis meten de temperatuur en passen hier vervolgens hun acties voor koelen of verwarmen op aan.

Of je nu gaat koken en daarna lekker gaat tafelen, een filmavond op de bank hebt, lekker wil ontspannen in bad of simpelweg het huis verlaat: jouw smart home heeft voor elke setting de perfecte scéne waarin alle slimme apparaten op elkaar afgestemd zijn. Ga je koken? Dan geef je dit simpelweg aan en in één keer wordt de verlichting in de keuken helder zodat je alles kunt zien, geniet je van je favoriete muziek en wordt de afzuigkap geactiveerd zodra de kookplaat wordt gebruikt.

Het beste van het beste

De besturing van jouw smart home vindt plaats in elke ruimte via een elegant paneel op de muur dat volledig wordt ingericht op jouw wensen en behoeftes. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd vanaf je smartphone of tablet een scéne selecteren, waardoor je niet eens hoeft op te staan om de ruimte in één keer aan te passen op jouw stemming.

Natuurlijk worden ook de domotica apparaten zelf alleen op de beste kwaliteit geselecteerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ultieme filmbeleving thuis op een eigen doek met de beste speakers voor een echte Dolby Atmos geluidsbeleving.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in