Back to top

All4Control Blog

comfort domotica

Hoe wij jouw woning omtoveren tot een oase van automatisering en comfort

Zou het niet heerlijk zijn als de dingen in huis gewoon vanzelf gebeurden zodat je continu optimaal comfort ervaart, maar er zelf niets voor hoeft te doen? Met de toevoeging van een domoticasysteem in je huis is dit niet langer een toekomstdroom.

Stel je voor: je komt thuis en naast je voordeur hangt een stijlvol paneel met duidelijke iconen erop. Met één druk op de knop laat je je huis weten dat je thuis bent. Gordijnen gaat open (of juist dicht), het licht gaat aan, de temperatuur in huis is al lekker aangenaam in zowel de winter als de zomer en vanuit verschillende kamers klinkt als uit één speaker jouw favoriete muziek. Met een volledig geïntegreerd domoticasysteem verwelkomt jouw huis je vanzelf.

Het complete plaatje

Het meeste plezier haal je natuurlijk uit een domoticasysteem wanneer dit toegevoegd wordt aan allerlei facetten van je huis. Zo kunnen alle systemen met elkaar praten en samenwerken waardoor ze een naadloos geheel vormen dat jouw huis bestuurt en onderhoudt. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Klimaatcontrole in huis
  • Verlichting binnenshuis en buitenshuis
  • Beveiliging
  • Energiemanagement
  • Wooncomfort
Slimme scenario’s voor elk seizoen

Vervolgens kun je in elk seizoen kiezen voor jouw ideale scenario’s. In de winter wordt het huis heerlijk verwarmd en blijft de warmte extra goed binnen dankzij slimme gordijnen die ’s avonds zelf sluiten.

Selecteer tevens het juiste scenario voor je slimme verlichting om met gemak een sfeervol geheel te creëren in de donkere winterdagen. Met één druk op de knop zorg je ervoor dat jouw huis zich aanpast naar jouw wensen op dat moment.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in