Back to top

All4Control Blog

multiroom

Ontdek multiroom in iedere ruimte van je woning

Wil jij overal in huis genieten van je favoriete muziek, een spannend luisterboek of een informatieve podcast? Dan mag multiroom in jouw woning niet ontbreken! Met deze koppeling bedien jij verschillende speakers via een smartphone en/of tablet. Vervolgens stream jij in elke ruimte waar je maar wil de prachtigste deuntjes.

Met multiroom geniet je van een unieke totaalervaring in huis. Denk bijvoorbeeld aan een etentje met vrienden: tijdens het koken luister je naar sfeervolle muziek in de keuken. Deze gaat naadloos over naar de woonkamer waar precies dezelfde tonen klinken zonder dat je hier een apart apparaat voor hoeft te bedienen. Alles werkt naadloos met elkaar samen waardoor je een immersieve en sfeervolle ervaring in huis ervaart.

Alle ruimtes of maar één kamer

Of je nu door je hele huis wil luisteren of maar in één kamer: met multiroom heb jij de controle in handen. Tijdens een filmavond zorgen jouw slimme speakers voor een fantastische ervaring waardoor het lijkt alsof je in de film zit. Maar ook als je veel van kamer naar kamer moet lopen, hoef je niks van je favoriete podcast te missen. Het geluid reist met jou mee door je eigen huis.

Integreren met andere apparaten

Een ander voordeel van multiroom is dat het gekoppeld kan worden aan andere apparaten. Heb je bijvoorbeeld al speakers in huis? Dan kunnen deze met multiroom speakers versterkt worden. De multiroom speakers kunnen ook aan andere media-apparaten zoals platenspelers of cd-spelers gekoppeld worden. Zo kun je door het hele huis zelfs van je favoriete vinyl platen genieten!

Bij een volledige systeemintegratie krijgen wij ook vaak vragen over multiroom. De integratie van een volledig domoticasysteem is het ideale moment om ook voor multiroom in huis te kiezen. Zo is alles direct op elkaar afgestemd en kun je direct genieten van het comfort dat jouw slimme huis je biedt.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in