Back to top

All4Control Blog

slimme verwarming

Thuiskomen in een warm huis

Wat is er fijner dan in de winter thuiskomen in een verwarmd huis, zonder dat je hiervoor de hele dag de verwarming aan moet laten staan? Met domotica in huis weet jouw huis precies hoe laat jij thuis verwacht wordt, en warmt alles alvast op zodat jij altijd thuis een warm welkom ontvangt.

Een slim huis heeft veel voordelen. Het is veiliger, energiezuiniger én comfortabeler om in te wonen. Dankzij domotica hoef je je daarnaast een stuk minder druk te maken over het algemene energieverbruik. In een slim huis kun je namelijk ál je elektrische apparaten met één druk op de knop uitzetten wanneer je het huis verlaat. Daarnaast kunnen zonnepanelen in combinatie met een slimme meter en een geïntegreerd domoticasysteem ervoor zorgen dat er in huis altijd een optimaal klimaat heerst wanneer je thuis bent, zonder dat er onnodig wordt verwarmd als er niemand thuis is. Zo hoef je je dus ook niet meer druk te maken over de vraag of je de verwarming wel hebt uitgezet.

Bediening

Je kunt volledig zelf kiezen hoe je je slimme verwarming wil besturen. Wil je hem bijvoorbeeld altijd zelf aanzetten bij binnenkomst? Dan kan dit via een paneel aan de muur naast je voordeur óf via je smartphone. Met je smartphone bepaal jij zelf hoe hoog de verwarming komt te staan. Hier zie je natuurlijk ook belangrijke informatie rondom energieverbruik.

Je kunt echter ook je slimme verwarming laten afstemmen op jouw agenda. Zo profiteer je pas écht van een geautomatiseerd huis wanneer jouw verwarming aanspringt op het moment dat de laatste meeting van jouw dag is afgelopen.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in