Back to top

All4Control Blog

ISE 2024: De Toekomst van Audiovisuele Technologieën en Integratie

Afgelopen februari hadden wij het voorrecht om deel te nemen aan de ISE 2024, een evenement dat zijn status als de meest toonaangevende beurs voor systeemintegratie voor zowel residentiële als commerciële toepassingen meer dan waarmaakt. Op de ISE krijg je een uitgebreid overzicht van de nieuwste audiovisuele technologieën en producten van fabrikanten wereldwijd. Maar niet alleen dat, je krijgt ook een glimp van de laatste trends op het gebied van visualisatie en bediening.

Een van de hoogtepunten van de beurs was de revolutionaire inbouwluidspreker van Dali, die met een inbouwdikte van slechts 5 centimeter bewees dat groots geluid niet altijd een groots formaat nodig heeft.

Architettura Sonora, een Italiaanse fabrikant, verraste met visualisatie van geluid in de vorm van prachtige ontwerpen in natuursteen, waarmee ze aantoonden dat geluid ook een esthetische ervaring kan zijn.

Voor de ultieme bioscoopervaring waren JBL en McIntosh onverslaanbaar. De combinatie van de indrukwekkende apparatuur van McIntosh, die gezien mag worden, en de flexibiliteit van de JBL Synthesis-lijn, die zowel in als uit het zicht kan worden geplaatst, biedt een ongeëvenaarde ervaring.

Sonance introduceerde een vernieuwde lijn luidsprekers, waarbij de focus lag op verbeterde geluidskwaliteit, terwijl er ook innovatieve oplossingen werden gepresenteerd voor tuinluidsprekers die perfect in het groen kunnen worden geïntegreerd.

Op het gebied van bediening waren er nieuwe merken met geavanceerd schakelmateriaal, waaronder wand schakelaars die zelfs de ruimtetemperatuur kunnen meten, en elegante oplossingen van Sonance om iPads en tablets mooi aan de muur te bevestigen of op speciale standaarden te plaatsen.

Voor akoestische optimalisatie zijn er nu panelen beschikbaar die niet alleen functioneel zijn maar ook dienen als prachtige wanddecoratie, waardoor een ruimte niet alleen beter klinkt maar er ook nog eens mooier uitziet.

Een ware revolutie werd geïntroduceerd door LG met hun transparante OLED-tv, waardoor het scherm transformeert tot een glazen ruit wanneer het uit staat, een echt staaltje van innovatie in displaytechnologie.

Op de beurs hebben we ook een opmerkelijke technologie gezien waarmee we betere ondersteuning op afstand kunnen bieden aan een groot aantal bestaande klanten van All4Control. Met slechts kleine aanpassingen kunnen we deze technologie implementeren, en we zullen onze klanten de komende maanden informeren over de mogelijkheden.

De ISE 2024 was een inspirerende ervaring die ons een kijkje gaf in de toekomst van audiovisuele technologieën en integratie. We kijken ernaar uit om deze innovaties toe te passen en onze klanten te blijven voorzien van de meest geavanceerde oplossingen in de wereld van systeemintegratie.

Leave a Comment

five × five =

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in