Back to top

All4Control Blog

Jouw huis als je persoonlijke assistent

Het hebben van een smart home heeft veel voordelen. Je huis wordt niet alleen veiliger met het component beveiliging binnen de domotica, maar ook comfortabeler en duurzamer. Als je jouw smart home systeem goed afstemt, wordt jouw huis als het ware een digitale assistent die de makkelijkste klusjes voor jou uitvoert. 

Stel je het volgende eens voor: je komt thuis en jouw huis komt tot leven. Een garagepoort gaat automatisch voor je open, de verwarming of de airco springt aan en als je ’s avonds thuiskomt word je begroet door sfeervolle tuinverlichting.

Een goed afgesteld domoticasysteem kan al deze zaken zo voor jou regelen dat je over de meest basale handelingen niet meer hoeft na te denken. Vanaf één apparaat bestuur jij het grootste deel van jouw huishouden. Natuurlijk kun je het systeem ook dusdanig instellen dat al deze zaken automatisch geregeld worden.

Altijd klaar voor het seizoen

Of het nu zomer of winter is: met een smart home ben jij altijd perfect ingesteld op het seizoen. In de zomer zorgt jouw smart home altijd voor het juiste klimaat in huis dankzij een slimme airconditioning en in de wintermaanden is het altijd lekker warm als je thuis bent, zonder dat je kostbare energie verspilt. Jouw smart home weet namelijk precies wanneer er een handeling verwacht wordt. 

Denk bijvoorbeeld ook aan tuinverlichting voor als je ’s avonds lekker zit na te tafelen na een gezellige barbecue. De tuinverlichting staat aan en als je naar bed gaat, hoef je simpelweg een (gesproken) commando te geven. 

Hetzelfde geldt voor je favoriete muziek. Of je nu buiten zit of binnen geniet van een sfeervolle avond: je smart home reageert direct op al jouw wensen. Zo heb jij binnen een handomdraai óf via een automatisch ingesteld protocol altijd de ideale sfeer in huis én buitshuis.

 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in