Back to top

All4Control Blog

Volledige controle over je smart home 

Van een smart home heb je het meeste voordeel als alle systemen goed op elkaar aansluiten. Een goed afgesteld domotica systeem zorgt er namelijk voor dat je alle slimme apparaten kunt bedienen vanaf één paneel, zonder dat je daarvoor uit je stoel hoeft op te staan. Een nieuwe manier om al je domotica te beheren is via het Busch-free@home systeem. In dit allround bedieningssysteem beheer je met gemak al je persoonlijke voorkeuren, instellingen en apparaten.

Het Busch-free@home systeem is ideaal om aan te schaffen bij nieuwbouw of een renovatie. Busch-free@home kan zowel bedraad als draadloos of gecombineerd gebruikt worden en is daardoor geschikt voor nagenoeg elk appartement of woning. Dit is het ideale moment om dit systeem in de woning te integreren zodat hier alle slimme apparatuur op aangesloten kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bediening van jaloezieën, licht, klimaatregeling en verwarming. Maar je kunt ook gebruik maken van de alles-uit functie waarbij je al je slimme apparaten in één keer uitzet. Zo weet je zeker dat je geen onnodige energie verbruikt.

De mogelijkheden van Busch-free@home

Met het Busch-free@home systeem kun je niet alleen je slimme apparaten bedienen, je kunt hier ook je eigen voorkeuren in aangeven en bewerken. Zo creëer je met dit systeem met gemak je eigen scènes om verschillende functies van je domotica te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een sfeervolle setting waarin de ruimte verduisterd wordt, sfeervol licht aangaat en je favoriete muziek begint te spelen. Daarnaast is het systeem ook op afstand bestuurbaar waardoor je altijd in de beste omstandigheden thuiskomt en je huis beveiligd is tijdens je afwezigheid.

Systeemintegratie door All4Control

All4Control werkt met het Busch-free@home systeem en kan dit met gemak integreren in de woning. Daardoor kan All4Control ervoor zorgen dat alle slimme apparaten, op basis van jouw voorkeuren, naadloos in het Busch-free@home systeem worden aangesloten zodat jij er als eindgebruiker geen omkijken meer naar hebt. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in