Back to top

All4Control Blog

Geen thuisbioscoop maar tuinbioscoop: de cinematische ervaring voor buiten

 

Ook in september kun je vaak nog heerlijk lang buiten zitten en van het weer genieten. Waarom maak je daarom van je tuin geen tuinbioscoop? Met een speciaal tv-scherm en een goede audio installatie, beleef jij de nazomer met optimaal comfort buiten!

Wat is er nou heerlijker dan in de warme avonduren van de nazomer lekker buiten te zitten om bijvoorbeeld na te tafelen? Voor wie de avond buiten graag wil verlengen, is een buitenbioscoop een fantastische beleving. Dit is mogelijk met een speciaal televisiescherm dat zo ontworpen is dat het niet alleen met zonlicht overdag helder beeld vertoont, maar ook vochtbestendig is. Met dit scherm kun je dus zowel overdag als in de avonduren gewoon buiten tv kijken!

Optimale thuiservaring

Maar met het televisiescherm is de beleving nog niet af. Combineer je tuinbioscoop bijvoorbeeld met slimme speakers én lampen om de ervaring compleet te maken. De speakers worden dusdanig weggewerkt dat je ze niet ziet maar zonder dat je inlevert op de geluidskwaliteit. 

De slimme lampen zorgen er op hun beurt voor dat je tuin sfeervol verlicht is. Met deze strategisch geplaatste lampen bepaal je zelf de kleur. Zo zet je altijd de perfecte toon voor bijvoorbeeld een horrorfilm (rode tuinlampen) of voor een romantische film (roze kleur). En is de film afgelopen? Dan zetten de slimme lampen zich vanzelf uit of bedien je ze met gemak vanuit je bed met de bijbehorende app.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in