Back to top

All4Control Blog

Netflix kijken in de tuin: heb jij al outdoor wifi?

Wist je dat je met verschillende smart home oplossingen ook gewoon heerlijk buiten je favoriete serie en films kunt kijken? Niet alleen zijn er speciale outdoor televisies beschikbaar maar ook outdoor wifi zorgt voor veel meer buitenplezier. Zo heb je altijd en overal in en rondom je huis verbinding!

Outdoor wifi kan ervoor zorgen dat je met al je favoriete apparaten verbinding kunt maken. Ook als je gewoon lekker in de tuin zit. Denk daarbij niet alleen aan je smartphone maar ook aan je tablet, laptop, draadloze speaker en outdoor smart tv. 

Outdoor wifi

Een wifinetwerk voor buiten kan op verschillende manieren worden aangelegd. Zo kan het signaal vanuit het huis zelf worden versterkt zodat het tot verder in de tuin reikt, of er kan een geheel apart netwerk worden aangelegd voor de grotere tuinen waar meer bereik vereist is.

Voor dit buitennetwerk worden vervolgens materialen gebruikt die ook geschikt zijn om in de buitenomgeving te laten. Zo zijn de materialen waterdicht en wordt ook de stroomvoorziening goed bewaakt. 

Met outdoor wifi geniet je dus nog meer van je prachtige tuin en ben je van alle gemakken voorzien!

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in