Back to top

All4Control Blog

Kees, maak mij een bakkie!

Het eerste kopje koffie in de ochtend is voor velen vaak een rustmoment om lekker de dag mee te starten. En wat is dan heerlijker dan vanuit je bed de opdracht geven voor een vers kopje koffie, zonder dat je partner je daarvoor beledigd aankijkt? In een smart home is dit niet langer een toekomstdroom. Dan geef je gewoon de opdracht aan je digitale assistent. De koffie staat klaar zodra jij de trap af komt.

De ideale ochtend

Domotica kan in huis voor een grote toevoeging van wooncomfort zorgen en het leven een stuk makkelijker maken. Met de hulp van domotica kun je zelfs elke ochtend de ideale ochtend beleven. Niet alleen kun je via een spraakopdracht je digitale assistent de opdracht geven om het koffiezetapparaat aan te zetten, maar kun je ook genieten van je favoriete muziek dankzij de slimme aansturing van je boxen. Wat het nog beter maakt is dat je voor elke ochtend een vaste routine kunt programmeren waardoor het koffiezetapparaat op een vast tijdstip begint te pruttelen en jij wakker wordt met de klanten van je favoriete feel good nummer. Het huis verzorgt zichzelf terwijl jij geniet van je vers gezette bakkie. 

Data vertaald naar comfort

Een slim huis leert jou en jouw levensstijl kennen en speelt hierop in door jouw persoonlijke data te verwerken naar een slimme en automatische routine. Denk bijvoorbeeld aan een vanzelf uitspringende verwarming, een uur voordat je naar bed gaat. En ook de verlichting die zichzelf uit- of aanzet op momenten dat de zon op- of ondergaat. Al deze vaste momenten op een dag kunnen in een smart home geprogrammeerd worden waardoor veel routineklusjes niet langer nodig zijn. 

Voorbij zijn de dagen dat u uw huishoudelijke apparaten handmatig bediende

Het grote voordeel van domotica is dat een goed functionerend domotica systeem als geheel met elkaar verbonden is. Dat betekent dat alle slimme apparaten in huis samenwerken voor jouw comfort, veiligheid en woonplezier. Alle routinetaken, zoals het aan- en uitzetten van de verwarming en (tuin)verlichting tot het besproeien van het gras in de tuin kunnen geautomatiseerd worden. Zo hoef jij je er niet meer mee bezig te houden en kun je op je smart home vertrouwen dat de klusjes worden geklaard. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in