Back to top

All4Control Blog

Buiten genieten van het najaar: deze smart home apparaten heb je nodig

Ook in het najaar kunnen de dagen nog steeds heerlijk zonovergoten zijn. Dan wil je natuurlijk van het mooie weer buiten genieten. Door enkele smart home oplossingen aan je terras of tuin toe te voegen, geniet je het hele jaar door van jouw eigen buiten.

Je zou het misschien niet verwachten, maar ook voor buiten zijn er verschillende smart home apparaten beschikbaar die je huis en de ruimte eromheen niet alleen veiliger maar ook comfortabeler maken. 

Warm buiten zitten tijdens de frisse herfst

Een slimme terrasverwarmer is onmisbaar tijdens de gure herfstdagen waarop je wel graag buiten wil zitten. De slimme terrasverwarmer kun je gewoon op het gehele domotica systeem in huis aansluiten. Zo kun je hem vanaf een centraal punt in je huis óf op je smartphone of tablet aansturen. De terraswarmer warmt vast op terwijl jij nog even snel een warm drankje maakt waarmee je lekker buiten van je tuin kunt genieten.

Ook in de avonden volop genieten

Met het aanbreken van de herfst, worden de dagen korter en valt de avond eerder. Dat is echter geen reden meer om naar binnen te verhuizen als je de hele dag heerlijk buiten hebt gezeten. Met slimme terrasverlichting zorg je er namelijk voor dat je tuin direct verlicht wordt bij het inzetten van de schemer. Dit kun je simpelweg instellen als automatische tijd in je domotica systeem, of je stelt het handmatig in als dat je voorkeur heeft. Vervolgens kun je met de slimme buitenverlichting een sfeervol beeld in je tuin creëren door de strategisch geplaatste lampen af te wisselen qua kleur en intensiteit.

Je maakt je avond buiten genieten in het najaar compleet met een set speakers voor buiten. Hierdoor kun je overal in je tuin genieten van je favoriete muziek. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in