Back to top

All4Control Blog

De mogelijkheden van slimme klimaatcontrole in huis

De klimaatcontrole in je huis is ontzettend belangrijk bij elk jaargetijde. In de winter wil je niet dat het te koud in huis is en in de zomer wil je juist genieten van een koele omgeving terwijl buiten de temperaturen oplopen. Dankzij domoticia zijn er veel verschillende soorten klimaatcontrole mogelijkheden die er altijd voor zorgen dat binnenshuis de perfecte atmosfeer heerst.

Natuurlijk ken je de traditionele vormen van klimaatcontrole in huis al. Dit zijn zaken zoals verwarming, ventilatoren en een airconditioning. Van deze laatste variant kun je echter veel meer plezier hebben als je deze in een smart uitvoering aanschaft. De airco kan er dan bijvoorbeeld voor zorgen dat je huis gekoeld is op het moment dat je thuiskomt. Dankzij de slimme functie staat de airco alleen aan wanneer hij nodig en verspil je geen onnodige energie.

Slimme mogelijkheden

Maar er zijn nog andere mogelijkheden om de temperatuur en het klimaat in huis te reguleren. Je kunt bijvoorbeeld een vloerverwarming laten aanleggen of zelfs je huis koelen via het plafond! Hierbij lopen er pijpen door je plafond waardoor gekoeld water wordt gepompt. Dit koele water zorgt er vervolgens voor dat de ruimte eronder wordt afgekoeld. Ditzelfde principe geldt voor vloerverwarming die niet alleen je huis verwarmt via de vloer maar de ruimtes ook kan koelen.

Voor welke klimaatcontrole oplossing je ook kiest, je kunt deze altijd omtoveren tot een slimme variant waarbij je zelf niets hoef te doen voor de perfecte temperatuur in huis. Het goed afgestelde domoticasysteem regelt alles vanzelf!

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in