Back to top

All4Control Blog

Hou je hoofd koel deze zomer met deze slimme tips

Ook in de nazomer kunnen de temperaturen buiten flink oplopen. Vaak heeft dat als gevolg dat ook de temperaturen binnenshuis aardig stijgen. Om je hoofd koel te houden tijdens de zomer- en nazomermaanden, kun je je huis voorzien van een slimme klimaatregulatie installatie. Zo heb je altijd het perfecte klimaat in huis.

Wie zijn of haar huis voorziet van een goed gestructureerd domoticasysteem, plukt daar het hele jaar door de vruchten van. Het is namelijk niet langer een toekomstdroom om je huis te allen tijde verwarmd of juist gekoeld aan te treffen op het moment dat je thuiskomt.

Klimaatcontrole in huis

Een slimme airco of een slim klimaatregelingssysteem zorgen ervoor dat er altijd een ideale temperatuur heerst in huis. Daar hoef je zelf niet eens iets voor te doen. Je kunt het systeem namelijk zodanig laten afstellen dat het bijvoorbeeld in de winter altijd 21 graden in huis is en dat je huis in de zomer juist afgekoeld wordt tot een aangename 18 graden. 

Dit systeem kun je automatisch laten instellen zodat het al het werk voor je doet. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever zelf wat controle in eigen hand houdt. Ook dan kun je het systeem met gemak aansturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spraakopdracht aan je slimme assistent dat de temperatuur twee graden moet stijgen of dalen? Jouw slimme apparaten reageren direct en zetten de nodige acties in gang zodat je in een mum van tijd weer van een aangename temperatuur kunt genieten.

Slim én duurzaam

Natuurlijk kun je er ook nog eens voor zorgen dat de temperatuur binnenshuis zo constant mogelijk blijft zodat je geen onnodige energie hoeft te verspillen aan het verwarmen of koelen van je huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van slimme zonwering of rolluiken? Deze zorgen ervoor dat de warme van de zomerzon buitenshuis afgeweerd wordt maar ze kunnen er ook voor zorgen dat je huis beter geïsoleerd wordt waardoor de warmte in de winter beter binnen blijft. Ook deze oplossingen zijn dankzij hun slimme functie automatisch af te stellen óf op afstand te bedienen. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in