Back to top

All4Control Blog

4 Smart home apparaten waarvan jij niet wist dat ze bestonden

Smart home apparatuur komt in allerlei soorten en maten, met allerlei soorten functionaliteiten. Zo zijn de slimme thermostaat en slimme lampen bij de meeste mensen wel bekend. Maar wist je dat er nog een hoop andere slimme apparatuur bestaat waarvan jij het bestaan waarschijnlijk nog niet kende? En die je leven een heel stuk makkelijker kunnen maken? Van deze 4 smart home apparaten weten wij zeker dat je er nog nooit van gehoord hebt. 

  1. Speakers weg gestuukt in de muur

Wil je genieten van je favoriete muziek maar hou je er niet van om tegen grote en lelijke speakers aan te kijken omdat dit niet overeenkomt met het design van je huis? Dan kunnen de speakers ook gewoon weggewerkt worden achter een stucmuur! Deze slimme speakers reageren alsnog gewoon op elke opdracht en ook voor de geluidskwaliteit hoef je niet te vrezen. Een handige smart home oplossing voor een minimalistisch design in een sfeervolle woning!

2. Vingerafdruk deur openen

Slimme sloten zijn één van de vele mogelijkheden waarop je een smart home met domotica apparatuur kunt beveiligen. Met een vingerafdrukscanner op je slot hoef jij je niet meer druk te maken over eventuele inbrekers die het slot forceren. Het slimme slot reageert ten slotte alleen op jou!

3. Slimme toiletpot

Een slimme toiletpot, bestaat zoiets? Jazeker. In Japan zijn de meeste toiletten bijvoorbeeld al uitgerust met allerlei handige functionaliteiten zoals een gezellig muziekje terwijl je je behoefte doet en een uitklapbare bidet-functie. Daarnaast is er ook een Israëlische startup bezig met het ontwikkelen van een slim apparaat dat je aan je gewone toiletpot kunt klikken en dat jouw ontlasting en urine analyseert en direct afwijkingen doorgeeft. Handig toch?

4. Slimme luchtzuiveraar

De meeste besmettingen van welke via de lucht overdraagbare ziekte dan ook, vinden binnenshuis plaats. Een slimme luchtzuiveraar die de earasolen via ionisatie uit de lucht filtert, mag dan ook niet ontbreken in je woning. Deze luchtfilter haalt onder andere fijne stofdeeltjes, virussen en bacteriën uit de lucht. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in