Back to top

All4Control Blog

Met een gerust hart op zomervakantie: je huis op afstand beveiligd

Met een gerust hart op zomervakantie: je huis op afstand beveiligd

Als je op zomervakantie bent, wil je je natuurlijk niet druk maken of je je huis wel veilig hebt achtergelaten. Om inbrekers af te schrikken, kun je natuurlijk zelf al een hoop doen maar er zijn ook talloze domotica oplossingen waarmee je je huis op afstand beveiligt en in de gaten houdt!

Het handige van slimme beveiligingsproducten is dat je ze op een afstandje kunt besturen. Denk bijvoorbeeld aan slimme sloten, een slimme deurbel of slimme sensoren en brandalarmen. Al deze zaken koppel je met gemak aan een app waardoor je waar je ook bent inzicht hebt in de staat van je huis.

Slim beveiligd is goed beveiligd

Ga daarom met een gerust hart op vakantie in de wetenschap dat de slimme sloten jouw huis op slot houden. Daarnaast kun je op afstand de deur ontgrendelen voor als bijvoorbeeld je buurman de planten water komt geven. Zo krijgen alleen de mensen toegang tot jouw huis die toegang horen te hebben.

Ook slimme beveiligingscamera’s kunnen een enorme geruststelling zijn als je op vakantie bent. Zo kun je namelijk vanaf je luie (strand)stoel jouw huis in de gaten houden en krijg je automatisch een melding als er verdachte activiteiten plaatsvinden rondom jouw huis. Vanaf het strand kun je dan nog ingrijpen maar ook het beveiligingssysteem zelf zal een melding sturen naar de juiste autoriteiten.

Controle op afstand

Met een slimme deurbel kun je ook direct zien wie er voor je deur staat. Dankzij al deze slimme apparaten hoef jij je dus nergens ter wereld druk te maken over je huis en of alles wel goed is achtergelaten. Met slimme beveiligingsproducten sluit je je huis niet alleen hermetisch af als jij dat wil, je kunt ook af en toe mensen toegang verlenen zodat zij de boel kunnen controleren. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in