Back to top

All4Control Blog

Van achtertuin naar privé spa: slimme wellness in je achtertuin

 

Wat is er nou heerlijker dan genieten van je eigen slimme wellness in je achtertuin? Deze wellness is precies op jouw wensen afgesteld: een jacuzzi die precies de juiste temperatuur heeft en al opgewarmd is zodra jij thuiskomt of het zwembad in je achtertuin dat sfeervol verlicht is: met smart home apparaten is jouw achtertuin wellness er altijd om optimaal van te genieten.

Stel je de volgende situatie voor: je komt thuis na een lange dag op je werk. Vanuit je woning kijk je zo je achtertuin in die al sfeervol verlicht is in de schemering. De lampen hebben een door jou uitgekozen kleur en intensiteit en in de verte bubbelt jouw jacuzzi uitnodigend. Als je de deur naar je tuin opent, zweeft je favoriete ontspannende muziek naar je toe via de slimme outdoor audio oplossing. Je kunt meteen beginnen met ontspannen.

Smart home voor meer genot

Als je domotica apparatuur in huis hebt, is het zonde om dit niet ook buiten te gebruiken. Er zijn veel outdoor smart home oplossingen beschikbaar die het leven niet alleen makkelijker maar ook leuker maken. Denk aan wifi punten in je tuin, slimme verlichting voor meer sfeer of slim weggewerkte boxen voor je favoriete muziek. Dankzij jouw geïntegreerde domoticasysteem in huis, bedien jij alles met één druk op de knop óf met een spraakopdracht aan je digitale assistent. Wie slim gebruik maakt van het geïntegreerde domoticasysteem, kan elk proces naar eigen voorkeur en inzicht inrichten. Zo staat te allen tijde de juiste proces reeks voor je klaar.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in