Back to top

All4Control Blog

Teamwork met je huis

Een ultiem afgesteld smart home denkt niet alleen met je mee, het denkt ook voor je. Om dus optimaal te kunnen genieten van je slimme huis, is het belangrijk dat je de domoticasystemen goed op elkaar afstemt en samenwerkt met je huis in plaats van je smart home tegen te werken. Dit doe je door te vertrouwen op het op jou persoonlijk afgestelde domoticasysteem.

Een volledig geïntegreerd domoticasysteem beheert alle belangrijke processen in je huis: van je klimaatcontrole tot de verlichting en zelfs tot het automatisch aan- en uitzetten van elektrische apparaten. Het loont dan ook om van zoveel mogelijk elektrische apparaten in huis een smart variant te gebruiken zodat alles naadloos op elkaar afgestemd kan worden. 

Volledig geautomatiseerd smart home

Als je vertrouwt op het geïntegreerde domoticasysteem, denkt jouw huis als het ware voor jou. Tenslotte kent jouw huis al je routines en processen: van hoe laat je opstaat tot hoe laat je thuiskomt van werk: jouw huis weet precies wanneer het koffiezetapparaat moet gaan lopen, wanneer de verwarming aan moet springen en hoe laat de lampen aan moeten. 

Daarnaast kan dit systeem ook op het gebied van veiligheid veel betekenen waardoor je altijd zeker weet dat jouw huis beschermd is tegen brand- water- en inbraakgevaar. 

Vertrouw op het systeem

Als jouw domoticasysteem eenmaal afgesteld is op jouw persoonlijke voorkeuren, is het belangrijk dat je vertrouwt op dit systeem. In plaats van dagelijks zelf de temperatuur in je woonkamer aan te passen, kun je bijvoorbeeld instellen dat de verwarming aanspringt om zes uur en iets warmer wordt rond negen uur in de winter. Het hele concept van een goed geïntegreerd domoticasysteem is dat jij zo weinig mogelijk zelf hoeft te doen en kunt vertrouwen op de processen die automatisch voor jou in gang gezet worden. Zo werk jij hand in hand samen met de slimme systemen in je huis.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in