Back to top

All4Control Blog

Als een koning op zijn troon

Als jij de gelukkige bewoner van een smart home bent, dan voel jij je vast de koning te rijk. Een smart home bedien je namelijk vanuit je luie stoel (of vanaf jouw eigen troon!). Daardoor biedt een goed ingericht smart home een groot wooncomfort en veel gebruiksgemak.

Geef orders vanuit luie stoel

Het licht aan zetten zonder op te staan? De airco wat frisser zetten? Of toch een keer extra het gras besproeien in de warme zomermaanden? Het zijn allemaal klusjes waarvoor jij niet eens van je stoel hoeft op te staan. Met een goed geïntegreerd domoticasysteem kun je namelijk gewoon een spraakopdracht geven aan je digitale assistent zoals een Google Home of een Alexa. Zij knappen het klusje vervolgens voor je op.

Meer tijd voor belangrijkere zaken

Door een deel van je huis(houding) te automatiseren, creëer je meer tijd voor jezelf om te besteden aan belangrijkere zaken. Denk aan tijd doorbrengen met je partner en/of familie, tijd voor je hobby’s of voor zelfontwikkeling. Je huis onderhoudt zichzelf met bijvoorbeeld een slim schema waarop de vaatwasser vanzelf gaat lopen, de wasmachine automatisch begint te draaien en jouw robot stofzuiger je vloer schoon houdt terwijl jij je focust op andere dingen. 

Zoek en gij zult vinden

Voor de meeste huishoudelijke taken of routine systemen in huis, is wel een smart oplossing te bedenken. Ben jij op zoek naar een huis dat zich volledig vanzelf reguleert en dat leert van jouw gedragspatronen? Dan is het belangrijk dat alle domotica goed op elkaar is afgestemd en dat de systemen goed samenwerken. De mogelijkheden van domotica zijn bijna eindeloos dus laat je adviseren in hoe je jouw huis kan omtoveren tot je persoonlijke assistent!

 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in