Back to top

All4Control Blog

waarom is mijn smart home niet smart

Waarom jouw smart home niet smart is

Heb jij slimme lampen die je op je telefoon van kleur kan laten veranderen? Of een slimme thermostaat misschien, waarmee je via je telefoon de temperatuur kunt aanpassen? En ben jij gek op allerlei smart home apparatuur die je met een app kunt besturen? Dan denk je misschien dat je een smart home hebt, maar eigenlijk is jouw smart home helemaal niet zo slim.

Een misvatting van smart home apparatuur is dat als je het kunt verbinden met de wifi, en het bestuurt met een app, het vast en zeker smart moet zijn. Dat is echter niet wat domotica inhoudt. Door al jouw apparatuur in huis, van de lampen tot aan de verwarming, met een app te besturen, verplaats je simpelweg de schakelaar. Het enige slimme hieraan is, is dat je niet meer van de bank hoeft op te staan om het licht aan te doen. 

Een huis dat voor jou denkt

Een echt smart home weet precies wanneer wat moet gebeuren. In een goed afgestemd domotica systeem zijn alle handelingen die je normaal gesproken op je telefoon zelf zou doen, geprogrammeerd in een protocol dat precies weet hoe laat jij thuiskomt, weg gaat en wat er nodig is om de beste omstandigheden in en rondom het huis te creëren. Jouw huis denkt dan voor jou waardoor de lampen aangaan zodra je thuiskomt, de verwarming een half uur voor thuiskomst aan gaat of juist de gordijnen zichzelf sluiten op een hete dag. Hoe minder jij zelf hoeft te doen, hoe slimmer jouw huis is. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

 
 

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in