Back to top

All4Control Blog

Pride maand

Alle kleuren van de regenboog: een smart home voor iedereen

Jouw thuis is een verlengde van jouw persoonlijkheid. Het is waar je je prettig voelt en het is een plek die je inricht volgens jouw eigen smaak en stijl. Smart home apparatuur zorgt niet alleen voor meer comfort en veiligheid in huis: het wordt ook een verlengde van jouw eigen persoonlijkheid waarmee je, als je wil, dagelijks kunt uitdragen wie jij bent en waarvoor je staat.

Feest!

In juni wordt internationaal Pride maand gevierd en in augustus speciaal in Nederland nog een keer. Daarom is het tijd voor feest! Of je nu buiten de deur gaat feesten of niet: thuis gaat het feestje gewoon door dankzij jouw slimme speakers en verlichting waarmee je in een handomdraai jouw huis klaar maakt voor een feestje. Heb je een speciale ruimte om te feesten en laat je dit ook graag zien? Maak dan een statement met speciale speakers die niet alleen functioneel maar ook esthetisch zijn in jouw inrichting.

Spelen met verlichting

Slimme lampen zijn natuurlijk niet alleen handig om energie mee te besparen of om delen in huis te verlichten als je langsloopt. Ze kunnen ook alle kleuren van de regenboog aannemen. Maak daarom van jouw woonkamer, tuin en de rest van je huis een prachtige kleuren oase waarin alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigd zijn.

Trots!

Vier jij in deze periode ook dat je trots bent op wie je bent? Dan ondersteunt jouw smart home jou natuurlijk graag om dit te laten zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie slideshow van je favoriete foto’s op jouw smart tv? In jouw slimme huis kun je op allerlei mogelijke manieren vieren wie je bent; tijdens de Pride maand óf gewoon het hele jaar door.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in