Back to top

All4Control Blog

smart home man cave

De ultieme smart home man cave om in te gamen: een smart home voor iedereen

Bij het inrichten van een huis wil een man eigenlijk maar een paar dingen. Één van die dingen is het hebben van een eigen man cave. Deze ruimte is natuurlijk helemaal ingericht op de wensen van de eigenaar. Voor de game liefhebber is de man cave het walhalla om de favoriete games op te spelen.

Gamen alsof je er middenin zit

Een scherm waarop je de prachtigste details van je game haarfijn ziet, waarop je geen vijand uit het oog verliest en waardoor het lijkt, in combinatie met de juiste audiotoepassingen, alsof je er middenin zit. De ultieme gamer man cave is natuurlijk dusdanig ingericht dat je niets tekort komt als je je favoriete games speelt.

Je kunt het scherm zo groot maken als je zelf wil. Met een goede surround sound geluidsinstallatie laat je het geluid van alle kanten komen voor een echte immersieve game-ervaring.

Altijd de perfecte sfeer

Sfeer is natuurlijk ook ontzettend belangrijk. In jouw smart home man cave bepaal je zelf de scènes van de ruimte. Met verlichting creëer je in een handomdraai de setting die past bij jouw gemoedstoestand óf die zich automatisch aanpast naar de beelden op je scherm. Zo werken licht, geluid en beeld hand in hand met elkaar samen voor een indrukwekkend resultaat.

Slim bestuurd vanuit je luie stoel

Jouw man cave is er natuurlijk voor bedoeld dat alles naar jouw persoonlijke wensen is ingericht. Met domotica is dit niet alleen het geval, jouw man cave weet ook precies wanneer er wat verwacht wordt dankzij slimme protocollen en een goed geïntegreerd domoticasysteem. Een goed geïntegreerd domoticasysteem in jouw man cave zorgt ervoor dat de cave voor je klaarstaat met muziek, sfeerverlichting, een ijskoud gekoeld biertje, een verse bak popcorn en je favoriete film. Zo hoef jij alleen nog maar neer te ploffen en te genieten

Alles reageert op jouw thuiskomst of afwezigheid: bij thuiskomst reageren de lampen en klimaatcontrole zoals gewenst en als je weg gaat schakelen alle apparaten zich uit zodat je zeker weet dat je geen onnodige energie verspilt. Zo kun je zorgeloos genieten van het comfort van jouw slimme man cave.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in