Back to top

All4Control Blog

De perfecte zomer beleven met smart home apparatuur

De temperaturen stijgen, het zonnetje laat zich steeds vaker zien en langzaam wordt de tuin in gereedheid gebracht voor warme zomerdagen en zwoele zomernachten. Dit is hét moment om domotica in jouw buitenruimte te integreren. Hiermee geniet je extra van jouw tuin én jouw tuin verzorgt zichzelf.

Zodra jij thuiskomt en wil genieten van de laatste zonnestralen, is jouw tuin klaar om je te ontvangen. Je favoriete muziek klinkt al zachtjes door de speakers en misschien bubbelt de jacuzzi wel al uitnodigend. Natuurlijk blijven jouw planten in opperbeste conditie. De slimme robotmaaier weet namelijk precies wanneer het gras gemaaid moet worden en de sensoren in de grond voelen precies aan wanneer er gesproeid moet worden. Deze informatie wordt doorgegeven aan het sproeisysteem waardoor jouw planten altijd groen en fris zijn, zelfs bij hoge temperaturen.

Altijd klaar voor een memorabel moment

We brengen veel tijd thuis door. Daar beleven we mooie momenten en maken we herinneringen voor het leven. In de zomer is de tuin dé hotspot van het huis om gezellige momenten met het gezin, met familie of vrienden te beleven.

Met domotica in je tuin ben je altijd voorbereid op een speciale gelegenheid. Dankzij verschillende scènes tover jij met één simpele opdracht jouw tuin om tot buitenbioscoop, barbecue paradijs of een zwemfeestjes walhalla.

Luxe buiten genieten

Stel jouw tuinprotocol zo in dat de terrasdeuren zich al openen zodra je thuiskomt. Slimme lampen, speakers, een speciale buiten tv en slimme aansturing zorgen er samen voor dat je in een handomdraai kunt genieten van jouw smart tuin. Je kunt alles dusdanig instellen dat bewegingsmelders ervoor zorgen dat de lampen aangaan als je even snel iets moet pakken in het tuinhuisje of je selecteert een tuinscène waardoor de tuin sfeervol verlicht wordt in de door jouw gekozen kleuren. Dankzij slimme oplossingen hoef je je niet druk te maken over de energierekening: de domotica zorgt ervoor dat lampen uitgaan wanneer deze niet langer nodig zijn.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in