Back to top

All4Control Blog

Inbraakcijfer belangrijke drijfveer voor slimme woonbeveiliging

Wanneer je zelf al een keer een inbraak in huis hebt meegemaakt, of je hoort van directe buren dat zij dit hebben ervaren, ga je wel een keer extra nadenken over de beveiliging van je huis. Slimme woonbeveiliging wordt vaak geïnstalleerd op basis van de inbraakcijfers in de buurt. Met onderstaande slimme woonbeveiliging zorg je ervoor dat jouw huis veilig wordt tegen bedreigingen van buitenaf.

Slimme deurbel

Met een slimme deurbel zie je precies wie er voor de deur staat, zelfs als ze nog niet hebben aangebeld. Hierdoor kun je makkelijker monitoren voor wie je wel of niet de deur opendoet. Daarnaast kun je door deze deurbel ook praten met eventuele verdachte figuren die voor de deur staan waarmee je ze makkelijk afschrikt.

Slimme camera’s

Als er verdachte activiteit te zien is, zullen jouw slimme camera’s het oppikken. Zo verzamel je ook meteen bewijsmateriaal. Deze camera’s beginnen namelijk direct met opnemen zodra er verdachte beweging gedetecteerd wordt door bewegingssensoren. Je krijgt de beelden dan direct op je smartphone te zien waardoor je veel sneller actie kunt ondernemen.

Bewegingssensoren en verlichting

Bewegingsmelders als trigger voor verlichting zijn onmisbaar in slimme woonbeveiliging. Hiermee gaan namelijk automatisch lampen rondom het huis aan als je langs bepaalde punten loopt. Dat is niet alleen voor jezelf ’s avonds prettig maar ook om eventuele inbrekers af te schrikken. Daarnaast kunnen slimme lampen in huis ook het effect simuleren dat er iemand thuis is dankzij timers. Ook dit werkt goed als een extra afschrikmethode.

Alarmsysteem

Uiteindelijk werken alle onderdelen die we hierboven noemden goed samen met een slim alarmsysteem. Hiermee beveilig je je huis optimaal. Tenslotte gaat er een alarm af als er iemand zonder de juiste toegangscode jouw huis binnenkomt. Met alle andere slimme woonbeveiliging, zoals de slimme lampen die aangaan en de camera’s, heb je een waterdicht systeem om je huis te beveiligen.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in