Back to top

All4Control Blog

Een stijlvol begin van elke dag met jouw slimme inloopkast: een smart home voor iedereen

Ben jij gek op kleding en hou je alles graag netjes, georganiseerd en slim ingedeeld? Dan is een slimme inloopkast dé oplossing voor jou. Deze inloopkast van je dromen helpt je bij het uitkiezen van je kleding en weet precies welk licht het meest flatterend werkt. Laat je inspireren door de domotica mogelijkheden voor jouw inloopkast!

In een inloopkast heb je een paar dingen nodig: goed licht, een goede spiegel, muziek en natuurlijk genoeg privacy om verschillende kledingstukken te passen. In een smart home denkt jouw kledingkast met je mee door goed geïntegreerde smart home apparaten en verschillende scènes voor verschillende situatie.

Fashion baby!

Of je nu ’s ochtends je kleding kiest of ’s avonds je outfit voor de volgende dag klaar legt: jouw kleding stem je af op het weer. Jouw smart home vertelt je op verschillende manieren welke weersomstandigheden je kunt verwachten. Lees er bijvoorbeeld over op je slimme spiegel waarin je gelijktijdig je kleding kunt bekijken. Of vraag het aan je slimme assistent terwijl die ook meteen een gezellig muziekje opzet voor een wat langere passessie.

Lights, camera, action!

Ook het juiste licht is van groot belang om zowel jouw kleding, en natuurlijk jezelf, helemaal tot hun recht te laten komen. Van fel wit licht om alles goed te kunnen zien tot zacht geel licht om te flatteren: jouw slimme lampen passen zich aan met één druk op de knop.

Privacy en overzicht

Natuurlijk wil je geen pottenkijkers als je je gaat omkleden. Jouw slimme raambekleding sluit zich vanzelf zodat je voldoende privacy hebt. Daarnaast zorgen slimme kledingrekken ervoor dat je makkelijk bij elk favoriet kledingstuk komt. Deze draaien met één simpele besturing zodat je met gemak kleding kunt selecteren.

Sfeer

Sfeer is overal in huis van groot belang. In combinatie met slimme lampen en een goed audiosysteem verandert jouw inloopkast in jouw favoriete kamer in huis. Met stijlvolle domotica keuzes verander je jouw kast namelijk in meer dan alleen een functionele ruimte. Tenslotte hoort de meest modebewuste kamer in het huis dit ook uit te stralen!

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in