Back to top

All4Control Blog

Scherper ontwerpen met slimmere oplossingen

Domotica zorgt voor woongeluk op verschillende gebieden: verlichting, klimaat, veiligheid, multimedia en comfort. Door vanaf het nulpunt in een ontwerp rekening te houden met de verschillende domotica-oplossingen die je in een woonomgeving wil integreren, creëer je de perfecte harmonie om al deze slimme apparatuur naadloos in een interieur te laten versmelten.

Zo zijn licht en geluid de sfeermakers in de woonomgeving. Goed geplaatste lampen en spotjes kunnen in de avond een ruimte in één klap omtoveren tot een sfeervol tafereel. Het bedenken van de juiste harmonie voor licht en geluid is dan ook zeker van groot belang. Net als dat veiligheid en comfort tegelijk voor comfort kan dienen. Denk hierbij aan een nachtloop: als je ’s nachts uit bed stapt om naar de wc te gaan en de vloer automatisch verlicht wordt. Vroegtijdige integratie van domotica in het ontwerp van een woonomgeving is nodig om de fundering te leggen voor het ideale smart home met oog op de duurzaamheid flexibiliteit en toekomstgerichtheid.

All4Control heeft zich erop gericht om als domotica specialist en syteemintegrator één totaaloplossing aan te bieden. All4Control neemt een volledig ontzorgende houding aan in begeleiding, advies en realisatie, waarbij de architecten en klantwensen centraal staan en meedenkt hoe de ontwerpen naadloos in elkaar kunnen versmelten. Zo bepalen architect en klant waar de aansluitpunten en schakelaars in de muren komen en hoe de tv wordt weggewerkt. All4Control maakt het plan en realiseert de wensen zonder dat er verder over nagedacht hoeft te worden. Tijdens het ontwerpproces houden wij ook rekening met de leefgewoontes en ideeën van de klant, door middel van het houden van korte communicatie en het voeren van de juiste proces begeleiding.

Wil je weten wat All4Control voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail met je gegevens naar info@all4control.nl en wij nemen contact met je op!

 

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in