Back to top

All4Control Blog

Klaar voor de winterslaap: comfort en veiligheid in de wintermaanden

De winter staat voor de deur. Dan zijn de dagen op zijn kortst, de temperaturen op zijn laagst en onze roep om comfort en veiligheid op zijn hoogst. Zorg daarom dat je klaar bent voor jouw eigen comfortabele ‘winterslaap’ door deze slimme voorzorgsmaatregelen te treffen.

Altijd op de hoogte

Met slimme beveiligingsoplossingen ben jij altijd op de hoogte wat er in en rondom je huis gebeurt. Denk hierbij aan slimme sloten die je op afstand kunt openen en sluiten, een slimme deurbel zodat je ziet wie er voor je deur staat en natuurlijk beveiligingscamera’s rondom je huis. Overigens is het slim om deze camera’s niet in de winter te installeren. Daarnaast zijn ook slimme brand- en koolmonixidemelders goed om de veiligheid in huis te bewaren.

Warm en knus

In de zomer is klimaatcontrole in huis al belangrijk maar zeker in de winter, wanneer het buiten ijskoud is, wil je natuurlijk thuiskomen in een warm en knus voorverwarmd huis. Slimme klimaatcontrole speelt tijdens elk seizoen in op de buitentemperaturen. De klimaatinstallatie weet precies wanneer het moet beginnen met verwarmen zodat jij altijd thuiskomt met een warm welkom.

Sfeervol wonen

Als de avonden langer worden, is verlichting natuurlijk de ideale sfeermaker. Slim geplaatste lampen verlichten de kamer of ruimte niet alleen op een elegante manier, ze kunnen door verschillende kleuren of felheid ook bijdragen aan de beleving van de avond. Denk bijvoorbeeld aan afgestemd licht op basis van de spannende film die je aan het kijken bent? Of warm maar feller licht in je leeshoek zodat je ongestoord een boek kunt lezen? Slimme lampen kunnen met een simpele opdracht vastgelegde processen in gang zetten waardoor jouw favoriete sfeerbeeld slechts één druk op de knop verwijderd is. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

 

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in