Back to top

All4Control Blog

je huis als je beste wingman

Jouw huis als je wingman. Een smart home voor iedereen

 

Het is Valentijn en voor de meest romantische dag van het jaar, wil je natuurlijk uitpakken. Waarom maak je niet van jouw smart home de beste wingman ever en zorg je met slimme systemen ervoor dat jij ook na Valentijn de meest romantische sfeer creëert in een handomdraai. 

Een smart home past bij iedereen. Ook als jij een rasechte romanticus bent, kun je domotica inzetten om jouw huis bij jouw levensstijl te laten aansluiten. Tenslotte is domotica niet alleen bedoeld om je leven makkelijker te maken, maar zeker ook sfeervoller.

Romantiek in een handomdraai

Voor de echte romanticus klinkt deze situatie misschien als een droomscenario: je komt thuis met je date en zodra je de voordeur open doet, worden jullie begroet in een warm huis waar alle lampen al sfeervol branden. Vanuit de woonkamer zweeft zachte muziek naar jullie toe en ook de openhaard brandt al vurig. Dankzij een goed geïntegreerd domotica systeem werken alle systemen hand in hand samen waardoor jij slechts één opdracht hoeft te geven om het romantische protocol te starten dat aangaat voordat jij thuiskomt.

Ga zelfs nog een stap verder door bijvoorbeeld je digitale assistent hierin op te nemen. Deze kan niet alleen het romantische protocol starten aan de hand van een spraakopdracht. Natuurlijk weet deze assistent precies hoe hij jou moet noemen en spreekt hij je aan met ‘casanova’ of ‘femme fatale’. En nemen jullie een glaasje wijn of champagne bij de slimmen openhaard? Dan wordt deze fles natuurlijk perfect gekoeld dankzij slimme klimaatcontrole in de wijnkelder en in de rest van het huis. 

En wordt de avond pas écht romantisch? Dan weten de slimme gordijnen precies hoe laat ze zichzelf moeten sluiten om privacy te creëren. 

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in