Back to top

All4Control Blog

Domotica-oplossingen voor ondernemers

Of je nu als ondernemer vanuit huis werkt, of een eigen kantoor hebt: een smart office kent vele voordelen. Er zijn namelijk verschillende domoticatoepassingen die je aan je kantoorruimte toe kunt voegen om het leven net iets makkelijker te maken. Deze domoticatoepassingen zijn voornamelijk gericht op behoefte en gebruik, waardoor veel zaken centraal geregeld kunnen worden. Dit bespaart jou als ondernemer niet alleen tijd, maar ook geld.

Centrale controle

Of het nu gaat om het aan- en uitzetten van de verlichting of het centraal regelen van de temperatuur: domotica-oplossingen nemen deze taken voor je uit handen. Vanuit één centraal punt kun je de zaken als verlichting, klimaatbeheersing en veiligheid instellen. Daarmee weten jouw lampen wanneer ze aan en uit moeten gaan en weet jouw beveiligingssysteem wanneer het actief moet zijn. 

Door ook de temperatuur centraal te regelen, maak je alleen gebruik van bijvoorbeeld de verwarming of airco wanneer er ook daadwerkelijk iemand aanwezig is. Dit gaat verspilling van energie tegen en dat zie je weer terug op de energierekening. En is jouw kantoorpand voorzien van zonnepanelen? Dan kunnen domotica-oplossingen niet alleen inzicht in je energieverbruik geven, maar je ook helpen met de energieopslag. 

Uitbreidbare smarthome kit

Je hoeft natuurlijk niet elke domotica-oplossing in één keer aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen om te beginnen met één functie en vervolgens je smarthome kit uit te breiden. Uiteindelijk gaat het erom dat alle systemen naadloos met elkaar samenwerken. 

Een lamp die aangaat wanneer jij op kantoor arriveert, of juist een LED-lamp die is aangesloten op je beveiligingssysteem kan ervoor zorgen dat je kantoor bewoond lijkt, wat weer bijdraagt aan de veiligheid van je kantoor. Een beveiligingssysteem gaat natuurlijk niet alleen over inbraak maar ook over brandmelding en brandpreventie. Met een slimme brandmelder krijg je een bericht op je telefoon waardoor je sneller actie kunt ondernemen en je de schade dus beperkt.   

Vertrouwen op domotica

Met de toevoeging van domotica-oplossingen aan je kantoor- of bedrijfspand, hoef je je niet langer druk te maken over lichten of verwarmingen die uitgezet zijn of over of je pand wel goed beveiligd is. Domotica voor ondernemers zorgt daarmee voor de volgende voordelen:

  • Een hogere productiviteit
  • Energie- en kostenbesparing
  • Gevoel van veiligheid, thuis en zelfs op vakantie

Ben je benieuwd naar welke domotica-oplossing op jouw kantoor past? Mail dan naar info@all4control.nl en wij nemen contact met je op!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in