Back to top

All4Control Blog

songfestival beleving

De ultieme Songfestival beleving: een smart home voor iedereen

Het grootste Europese song spektakel staat op het punt om te beginnen! De eerste halve finale wordt op dinsdag 10 mei afgetrapt in Turijn, waar ook Nederland zal deelnemen. Richt jouw smart home in op de ultieme Songfestival beleving om er ook dit jaar weer iets moois van te maken.

Licht! Geluid! En een groot scherm!

Creëer sfeer met slimme lampen, geniet van de muziek met goede speakers en natuurlijk een groot scherm om alle optredens in de beste kwaliteit op te volgen. Al deze zaken kunnen esthetische toevoegingen zijn aan jouw interieur óf ze kunnen naadloos weggewerkt worden waardoor het lijkt alsof het geluid en het beeld uit het niets verschijnen.

De slimme lampen stel je zelf af in een speciaal kleurenpallet. Ga bijvoorbeeld voor de kleuren van de regenboog of laat alle lampen meedoen met de kleuren die op dat moment op de tv te zien zijn. Zo word je vanuit het comfort van je eigen woonkamer volledig ondergedompeld in de beleving van het Songfestival.

Mis geen seconde

Natuurlijk wil je geen seconde missen van alle optredens. Gelukkig kan jouw smart home je daarbij helpen. Met slim ingestelde notificaties krijg jij op je telefoon een melding wanneer het Songfestival op het punt staat te beginnen. Natuurlijk is jouw mediakamer er al klaar voor. De tv staat al aan op het juiste programma, de lampen zijn aan in de door jou geselecteerde kleuren en de audio staat tijdens de reclame nog op mute maar gaat aan zodra het programma begint. Doordat je vooraf alles ingesteld hebt op het Songfestival, hoef jij geen seconde te missen.   

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in