Back to top

All4Control Blog

Hoge ogen gooien en diep duiken: de poolparty van je dromen

Heb je een zwembad in je tuin? Dan zijn de zomerdagen voor jou echt een feest. De warme maand augustus is dan ook het ideale moment om een poolparty te geven. En doe je dat met domotica in je tuin? Dan geef je zonder moeite de poolparty van je dromen omdat jouw slimme tuin altijd klaarstaat om in ‘party modus’ te gaan.

Met smart home apparatuur in en rondom je huis kun jij hoge ogen gooien als je bezoek krijgt. Wie slim is, regelt namelijk verschillende protocollen in voor verschillende situaties. Zo kan het dus zijn dat jouw tuin met één druk op de knop, of met een spraakopdracht, klaar is voor de perfecte poolparty.

Het perfecte feestje

Met een slimme tuin ben je dus direct klaar om te feesten en een verkoelende duik te nemen. Met het protocol ‘poolparty’ gaan de lampen direct aan in de avond en klinkt jouw favoriete muziek al uit de speakers. Natuurlijk is er ook een wifi netwerk in de tuin waardoor jij je favoriete serie of film gewoon kunt kijken terwijl je lekker ligt te zonnen. Zo hoef je niks van het entertainment van binnenshuis te missen als je buiten aan het genieten bent van het weer.

De mooiste tuin

Een onderdeel van een goede poolparty is natuurlijk dat jouw tuin op en top verzorgd is. Gelukkig is ook dat met smart home apparatuur geen enkel probleem. Jouw planten krijgen het slimme bewateringssysteem altijd op tijd een slokje water waardoor ze ook in de hete zomermaanden groen zijn.

Jouw tuin past bij jouw levensstijl

Dankzij domotica kan niet alleen jouw huis maar ook jouw tuin worden afgestemd op jouw persoonlijke levensstijl. Het gemak, comfort en de veiligheid die de installatie van domotica toevoegt, zorgt ook voor een verhoogde kwaliteit van leven en wonen. In jouw smart home verandert de manier waarop je vrienden en familie ontvangt in een luxe en eenvoudige ervaring. Natuurlijk geniet je ook zelf van dit comfort wanneer je een dag heerlijk ligt te ontspannen aan je eigen zwembad.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan! Volg ons ook op LinkedIn, Facebook en Instagram!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in