Back to top

All4Control Blog

De meest unieke smart home tools

In de wereld van domotica worden altijd zaken uitgevonden die het leven makkelijker, veiliger, comfortabeler en gezonder maken. Daarom hebben we een aantal van de meest unieke smart home tools op een rij gezet. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

Altijd schone lucht

De Air Purifier van ASPARA zorgt ervoor dat de lucht in jouw huis volledig gereinigd wordt en je dus schone en hygiënische lucht inademt. Deze luchtzuiveraar filtert aerosollen via ionisatie uit de lucht. Hiermee haal je dus ziektekiemen uit de lucht maar ook stoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken zoals pollen. De slimme luchtzuiveraar kan zowel in woonhuizen als in restaurants, theaters of andere publieke gebouwen worden ingezet om een gezond klimaat binnen te garanderen.

Buiten tv kijken

In de zomer zul je misschien wel eens balen als jouw favoriete serie of sport op tv is en je daardoor naar binnen moet verkassen terwijl het buiten nog heerlijk toeven is. Een slimme televisie, speciaal voor outdoor gebruik ontworpen, is hier een ideale oplossing voor. Deze tv is namelijk tegen weer en wind bestand en zorgt ervoor dat jij altijd en overal je favoriete programma’s kunt kijken. Dat is bijvoorbeeld ook heerlijk in de winter met een vuurkorf of een slimme buiten openhaard aan!

Slaapsensoren

Wil jij ook weten wat jouw slaapritme is en of jij elke nacht wel de juiste slaapkwaliteit hebt? Dan zijn slimme slaapsensoren een uitkomst. Deze meten namelijk elke nacht jouw slaap activiteiten waardoor je ’s ochtends direct inzicht hebt in de pieken en dalen van jouw nachtrust. Hier kun je andere slimme systemen in huis weer op afstemmen. Bijvoorbeeld dat vanaf een bepaald tijdstip de lichten in huis al dempen of dat je bewegingssensoren hebt die jouw slaapwandel gedrag opmerken en onderbreken.

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in