Back to top

All4Control Blog

De juiste systeemintegratie zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar samenwerken

Alles wordt tegenwoordig slim genoemd: een slimme bewegingsmelder, een slimme lamp, een slimme luidspreker. Maar als de integratie niet klopt, heb je een eigenwijze bende bij elkaar.

De juiste systeemintegratie zorgt ervoor dat alle apparaten met elkaar samenwerken en bediend kunnen worden vanaf één centraal punt of meerdere (mobiele) locaties. Om deze oplossingen te realiseren, moeten alle gebruikte producten naadloos op elkaar aansluiten en moet de juiste infrastructuur met bijhorende faciliteiten aanwezig zijn. Daarnaast moet alles passen bij de wensen van de klant en moet er naar de toekomst gekeken worden. 

Keuzes

Met betrekking tot slimme verlichting – bepaal je vooraf welk soort verlichting je kiest, of deze bedraad of draadloos aangesloten wordt, en wat de omvang van de installatie is. Daarnaast zijn er nog talloze andere domotica-oplossingen die geïntegreerd kunnen worden zoals klimaatregelingen, multiroom audio en additionele wensen. 

Als systeemintegrator staat All4Control met zijn expertise naast de architect in een begeleidend traject rondom het ontwerp. Daarnaast wordt op deze manier de installateur betrokken bij het project kan deze zijn expertise bieden bij projecten waar deze gemist wordt.

Bediening

Hoe zet je de tv aan? Hoe wordt het klimaat geregeld? Welke schakelaars vindt men mooi? Dit zijn allemaal vragen die te herleiden zijn naar de vereiste infrastructuur. Als er gewerkt wordt met een KNX bus protocol, dan is er ICT nodig voor visualisatie, bijvoorbeeld bij het gebruik van touchscreens of tablets. All4Control is in staat begeleiding te geven zodat er een goed concept ontstaat voor de realisatie van een project.

Materiaalkeuzes

Voor de integratie van de betere multimediaoplossingen hoeft er niet langer een keuze te worden gemaakt voor één oplossing. Met bijvoorbeeld de terugkomst van de platenspeler, en de nog steeds groeiende opkomst van muziektstreamingsplatformen zoals Spotify,  Deezer en YouTube, kunnen deze twee hand in hand gecombineerd worden door het maken van de juiste koppelingen. De juiste keuze van schakelaars en visualisatie is de expertise die All4Control bezit om dit tot een succes te maken.

All4Control

All4Control is systeem integrator, officieel gecertificeerd KNX-partner en heeft een brede expertise op gebied van lichtsturingssystem waaronder Dali en DMX. All4control heeft een jarenlange en brede ervaring op gebied van audiovisuele toepassingen, klimaat en beveiligingstechniek.

De werkwijze van All4control is erop ingericht om samen met de installateur projecten met moeilijke vraagstukken zo efficiënt, winstgevend en kosteneffectief mogelijk vorm te geven en te realiseren. 

Wil je weten wat All4Control voor jou kan betekenen? Stuur dan een mail met je gegevens naar info@all4control.nl en wij nemen contact met je op!

 

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in