Back to top

All4Control Blog

ARCHICOMM: The Art of Smart

Huisautomatisering is een kunstvorm geïnspireerd door mogelijkheden en wensen. Dat is de visie van Roel van Gestel, eigenaar van All4Control, specialist in functionele en verrassende oplossingen voor audio en video, verlichting, beveiliging, comfort, klimaat en Informatie en Communicatie Technologieën (ICT). Zowel binnen en buiten de woning.

“Als systeemintegrator begeleiden wij project van A tot Z. Wij denken graag vanaf de adviesfase mee van de architect, aannemer, installateur én eindgebruiker, waardoor de huisautomatisering niet alleen onzichtbaar opgaat in het ontwerp, maar ook aan alle functionele wensen en eisen van de eindgebruiker voldoet.”

Roel van Gestel heeft jarenlange ervaring in huisautomatisering. In zijn functie als productmanager bij Marantz Europe maakte hij de ontwikkeling mee van mid tot high end audio-oplossingen en home theateroplossingen voor alle woonvertrekken. In 2010, toen streaming media zijn intrede deed, maakte Van Gestel de overstap naar een distributeur in huisautomatisering. 

Lees het hele artikel op: https://www.archicomm.nl/magazines/nr-01-2020/

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in