Back to top

VISUALISATIE

Ook wel bediening met touchscreens. Voor een volwaardige en overzichtelijke bediening hebben we de toepassing van de touchscreens toegewijd aan de bediening van de woning of ruimte. Dit mag niet vergeleken worden met een smartphone of tablet. Met touchscreen bediening kunnen we nagenoeg alle bedieningswensen realiseren.

Bediening van alle apparatuur in huis kan natuurlijk ook doormiddel van de intelligente afstandbedieningen die met één druk op de knop meerdere handelingen uitvoeren. Dit is door ons geheel naar bedieningswens in te regelen.

Wat is er stijlvoller als een “Touch of Glass”? Met de Tacteo van ABB (foto rechts) zet je deze stijl op de muur. Deze prachtige glazen taster kan geheel naar wens worden voorzien van symbolen en functionaliteiten. Is zwart op de muur te donker? Dan is hij er ook in het wit.

'Hoe fijn is het om vanaf smartphone of tablet alles in je huis te
kunnen bedienen, waar je ook bent? Denk daar maar eens over na...'

VIDEO

De televisie begon ooit als 8mm projector zonder geluid. Later kwam er kleur bij, en in het begin van de jaren 70 was de kleurentelevisie een feit. Nog iets later deed het breedbeeld zijn intrede, om zo de bioscoopbeleving naar de woonkamer te introduceren. Televisies worden platter en worden steeds groter. De kwaliteit van het beeld wordt steeds beter en er worden steeds meer eisen gesteld. Naast het traditionele televisie kijken, is het online huren en kijken van films of programma’s via een servicedienst de normaalste zaak van de wereld geworden.

Het huidige televisiekijken is een mediabeleving geworden en hier kunnen wij perfect op inspelen. Met een media entertainment room, waar we gaming, tv-kijken en video streaming integreren met een fraaie geluidsoplossing. Dit kunnen wij geheel in het interieur integreren. Multiroom video oplossingen zorgen ervoor dat het bedieningsgemak centraal staat en er op meerdere locaties in huis gekeken kan worden. Waarbij er met name rekening wordt gehouden met het uiterlijke aspect.

Volwaardige thuisbioscoop met projector, bioscoop doek, stoelen geheel in stijl en naar wens ontworpen. Of het nu gaat om snelle informatie voorziening of een relaxte avond; de beleving van video is een aspect wat niet meer in onze wereld weg te denken is.

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in