Back to top

SCHAKELAARS

Tot 10 jaar terug hadden we een schakelaar in de muur of een afstandbediening op tafel. Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden en uitvoeringen. Zo hebben we de mogelijkheid van het gebruik van apps op de mobiele telefoon, slimme schakelaars in de muur of volwaardige touchscreen bediening. Een stap verder is besturing via stem (voice-control).

Voor bediening van verlichting, zijn er veel mogelijkheden. Denk hierbij aan design schakelaars: in de vorm van strakke 4-vlaks verdeling of volledig van glas, waar dan ook nog de uitlezing van de verwarming in zit. Maar ook eenvoudige schakelaars kunnen veel meer dan alleen de verlichting bedienen. Eigenlijk kunnen we nagenoeg iedere vorm van schakelaar laten doen wat we willen.

Ga je voor betrouwbaarheid, gevoel en uitstraling? Berker (slideshow rechts) biedt een ruim assortiment van schakelmateriaal. Om uw installatie te complementeren. Of het nu gaat om een luxe RVS Taster of een eenvoudige stijlvolle taster. Het assortiment is zeer breed en er is voor iedere situatie een passende oplossing of uitstraling beschikbaar.

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in