Back to top

All4Control Blog

Hou je aan je goede voornemens! Een smart home voor iedereen

Heb jij ook goede voornemens gemaakt dit jaar? Wil je bijvoorbeeld fitter worden, afvallen of gewoon nog meer tijd aan jouw favoriete sport besteden? Dan kan een smart home je helpen om jouw goede voornemens waar te maken. Slimme systemen ondersteunen je zodat jij het beste uit jezelf kunt halen!

Eerder kondigden we al de serie aan ‘Een smart home voor iedereen’. Hierin schetsen we elke maand een beeld van hoe een smart home jou persoonlijk kan ondersteunen. Deze maand trappen we af met mensen die graag sporten, bewegen en bezig zijn met fitness.

Een slimme home gym

Jouw eigen gym thuis kun je zo slim maken als je zelf wil. Zo kun je met slimme lampen de ideale sfeer creëren waarin jij het meest actief bent. Is dat met simpele maar heldere witte verlichting? Of ga jij juist voor een donkere disco atmosfeer? Maak hiervan een sportieve beleving door een slim audiosysteem aan de ruimte toe te voegen. Met slimme lampen en boksen stel je simpel een sfeer profiel in dat geactiveerd wordt zodra jij gaat sporten. Hierdoor blijf jij gegarandeerd gemotiveerd. 

Slimme sportapparaten zijn natuurlijk ook een vereiste in je home gym. De meeste apparaten houden nauwkeurig jouw voortgang bij en zijn daarnaast verbonden met al jouw andere apparaten zoals je smartphone en tablet. Hierdoor kun je overal je voortgang en doelen bekijken, zelfs als je niet aan het sporten bent. 

Je eigen fitnessinstructeur

Volg je graag sportvideo’s thuis? Dan mag een smart tv niet ontbreken in jouw home gym. Hiermee heb jij de beste sportbeleving vanuit het comfort van je eigen woning. Met je smart tv kun je namelijk met een druk op jouw smartphone of een spraakopdracht jouw favoriete instructievideo opstarten. 

Echt slim

Om jouw goede voornemens vol te houden en waar te maken, moet de drempel natuurlijk zo laag mogelijk zijn. Laat daarom alle slimme systemen op elkaar aansluiten waardoor jouw sportmoment slechts een proces is dat je met één druk op de knop opstart. Als het proces in gang wordt gezet, gaan de lampen aan, de muziek aan en start je eventueel jouw video op. Dit alles duurt slechts een paar seconden waardoor je direct aan de slag kunt zodra je de motivatie voelt!

Slimmer en comfortabeler wonen

Benieuwd naar alle verschillende toepassingen van domotica binnen jouw huis, ontwerp of voor de woningmarkt? Laat je inspireren door de verschillende toepassingen van domotica op onze blog. Of bekijk welke voordelen een smart home zowel binnenshuis als buitenshuis kan bieden.

All4Control biedt een totaaloplossing en treedt op als systeemintegrator, installateur en adviseur. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor een smart home te bespreken of vraag een offerte aan!

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in