Back to top

BEELDOPLOSSINGEN

TV kijken, de bioscoopervaring, er zijn talloze mogelijkheden. Doormiddel van liften kunnen we tv’s en projectors helemaal wegwerken als we ze niet willen zien. En dankzij het juiste projectiescherm, kunnen we kijken wanneer we willen.

Onze mogelijkheden:

• TV plafondlift
• Projectie in serre
• De thuisbioscoop met inbouw luidsprekers
• De thuisbioscoop
• Badkamer TV-wand inbouw
• Keuken-inbouw waterbestendig

'Hoe fijn is het om vanaf smartphone of tablet alles in je huis te
kunnen bedienen, waar je ook bent? Denk daar maar eens over na...'

VIDEO

De televisie begon ooit als 8mm projector zonder geluid. Later kwam er kleur bij, en in het begin van de jaren 70 was de kleurentelevisie een feit. Nog iets later deed het breedbeeld zijn intrede, om zo de bioscoopbeleving naar de woonkamer te introduceren. Televisies worden platter en worden steeds groter. De kwaliteit van het beeld wordt steeds beter en er worden steeds meer eisen gesteld. Naast het traditionele televisie kijken, is het online huren en kijken van films of programma’s via een servicedienst de normaalste zaak van de wereld geworden.

Het huidige televisiekijken is een mediabeleving geworden en hier kunnen wij perfect op inspelen. Met een media entertainment room, waar we gaming, tv-kijken en video streaming integreren met een fraaie geluidsoplossing. Dit kunnen wij geheel in het interieur integreren. Multiroom video oplossingen zorgen ervoor dat het bedieningsgemak centraal staat en er op meerdere locaties in huis gekeken kan worden. Waarbij er met name rekening wordt gehouden met het uiterlijke aspect.

Volwaardige thuisbioscoop met projector, bioscoop doek, stoelen geheel in stijl en naar wens ontworpen. Of het nu gaat om snelle informatie voorziening of een relaxte avond; de beleving van video is een aspect wat niet meer in onze wereld weg te denken is.

MAKE A GENERAL ENQUIRY

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis elit, sed do eiusmod tempor.

Error: Contact form not found.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in
a
Get In Touch With Us Today

Welcome to Sagen, a modern platform perfect for showcasing your properties.

+585 889 996 96 sageninfo@gmail.com 184 Main Collins Street Victoria
fb tw in